Poznań :D. Strona: 6

Dodano: 2011-08-11 12:15

Mam nadzieję, że nie wycierasz rękawem. Oblepione mankiety są nieeleganckie.

Dodano: 2011-08-11 12:19

SanguineVenari napisał(a):
Mam nadzieję, że nie wycierasz rękawem. Oblepione mankiety są nieeleganckie.

no tak, jak też mógłbym o tym zapomnieć < wyciąga jedwabną chusteczkę i dokonuje aktu przetarcia >

Dodano: 2011-08-11 22:44

Mhm, to spotykamy się we wrześniu, hm? Czy jak?

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Dodano: 2011-08-12 01:09

Odyn_goth (Bicz)
Odyn_goth
Gorzów Wielkopolski/Poznań

<Kłania się nisko> Zatem zacni, przyszli towarzysze kielicha, czy zacniejszego pucharu. Mą obecność w Poznaniu rozpoczynam już we wrześniu, od 10 świtania, jako że fakultetów z cyfr obliczania nam przysporzono, a krokiem wielce nierozważnym byłoby z nich nie skorzystać. Jeśli miałby kto wolę, na zmawianie się na coś przed tym Wielkim Spotkaniem, to będę dyspozycyjny. Zaczynamy rok akademicki wcześniej anieżeli zwykło było to w latach ubiegłych. Sportowe jakie sprawy pono wpływ na to mają. Propozycyję zatem takową na dłonie wasze szlachetne składam, co by ostatniego dnia Frei (piątku) we wrześniu się spotkać. Niestety nie było mi dane poznać Poznania na tyle dobrze, aby miejsce jeszcze wskazać. Oczywiście propozycja ta wolna jak letni wiatr, czy może ulewna wichura, jaką ostatnio do oglądania mamy, pozostaje.

"Gdy walczysz z potworami, uważaj, aby samemu nie stać się jednym z nich. Gdy patrzysz w otchłań ona również patrzy w Ciebie

Dodano: 2011-08-12 19:00

Wstępnie może być, jak piszesz, Odyn_goth, miejsce jeszcze się obgada, jak coś, to się nie przejmuj, mieszkam w Poznaniu od września 2005 roku, zatem chętnie za rączkę każdego zaprowadzę tam, gdzie trzeba:)

Dodano: 2011-08-13 02:11

A czy ja też się mogę wepchać?
Ostatnio jakoś tak mam braki w kontaktach międzyludzkich

Dodano: 2011-08-13 10:49

Ja bym chętnie wpadł , ale troszku daleko do was... <bezradny>

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2011-08-13 11:06

No to wrzesień albo październik jak już się studenci zjadą?

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2011-08-13 11:37

amorphous napisał(a):
No to wrzesień albo październik jak już się studenci zjadą?

Proponuje jakoś z początku października, najlepiej jakiś weekend :]

Dodano: 2011-08-13 12:30

Witajcie , Czy można zatem prosić o konkretny termin spotkania i miejsce?żebym i ja mogła sobie czas zaplanować i sprawdzić to miejsce, niedługo przeprowadzam się do Posen, ale nie znam dokładnie miasta-najlepiej weekend rzecz jasna.Z tego co zdążyłam przeczytać to wszystko lewituje

Dodano: 2011-08-13 15:36

Proponuję tak jak Odyn_goth ostatni piątek lub sobotę września lub też pierwszy piątek lub pierwszą sobotę października (bo tydzień później jadę do chaty by zagłosować w wyborach). pozdrawiam

Dodano: 2011-08-13 15:38

Nadine1986 napisał(a):
Proponuję tak jak Odyn_goth ostatni piątek lub sobotę września lub też pierwszy piątek lub pierwszą sobotę października (bo tydzień później jadę do chaty by zagłosować w wyborach). pozdrawiam

Pierwsza sobota października, ktoś za ? ktoś przeciw ?

Dodano: 2011-08-13 15:40

DonVitteo napisał(a):
[quote:428cd40423="Nadine1986"]Proponuję tak jak Odyn_goth ostatni piątek lub sobotę września lub też pierwszy piątek lub pierwszą sobotę października (bo tydzień później jadę do chaty by zagłosować w wyborach). pozdrawiam

Pierwsza sobota października, ktoś za ? ktoś przeciw ?[/quote:428cd40423]

jak dla mnie wstępnie może być.

Dodano: 2011-08-13 16:39

a to w sierpniu i wrześniu nic się w poz nie dzieje?

Dodano: 2011-08-13 17:25

Raczej nie - wakacje.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2011-08-13 17:33

Vivienne-dAngouleme napisał(a):
a to w sierpniu i wrześniu nic się w poz nie dzieje?

A od kiedy jesteś w Pzn?

http://pantheion.pl/

Dodano: 2011-08-13 19:00

Odyn_goth (Bicz)
Odyn_goth

Mi de facto oba terminy odpowiadają. Zarówno ostatni, jak i pierwszy piątek/sobota. Wolałbym - chyba jak każdy zresztą, wiedzieć wcześniej.
Proponuję zatem, aby każdy napisał, czy może w ostatni piątek września. Tak będzie można ustalić, czy na tą datę się umawiamy.

Jeśli chodzi o miejsce - nie znam Posen, więc każdego, kto będzie chciał oprowadzić mnie (lub ewentualnie kogoś jeszcze, jeśli będzie chciał się dołączyć) nagrodzę hm... piwem?

"Gdy walczysz z potworami, uważaj, aby samemu nie stać się jednym z nich. Gdy patrzysz w otchłań ona również patrzy w Ciebie

Dodano: 2011-08-13 19:33

Mi w ostatni piątek września (tj. 30.09) jak najbardziej pasuje, ale dzień później w sobotę już nie. Jednak myślę, że dla większości dogodniejszym dniem byłaby sobota. Może więc w sobotę 08.10?

Odyn_goth, nie przejmuj się znajomością geograficzną miasta, poradzisz sobie też nie mieszkam w Poznaniu i na miejscu raczej nie miewałam kłopotów z orientacją :)

'trwający chaos poczeka, posłuchaj jak noc szepta'

Dodano: 2011-08-13 20:12

Krwawy napisał(a):
[quote:b059cc5cf9="Vivienne-dAngouleme"]a to w sierpniu i wrześniu nic się w poz nie dzieje?

A od kiedy jesteś w Pzn?[/quote:b059cc5cf9]

Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to koniec miesiąca..ale nie mam pewności(praca,mieszkanie,poszukiwanie) czasem bywam w posen.

Dodano: 2011-08-14 13:22

Mi zdecydowanie bardziej pasuje 30 września niż 8 października (spojrzałam do kalendarza a tu bęc!: wybory parlamentarne). Odyn_goth to ja Cię zaprowadzę a potem chcę piwo ok?

Dodano: 2011-08-14 13:24

Nadine1986 napisał(a):
Mi zdecydowanie bardziej pasuje 30 września niż 8 października (spojrzałam do kalendarza a tu bęc!: wybory parlamentarne). Odyn_goth to ja Cię zaprowadzę a potem chcę piwo ok?

esh....a to cwana bestia

Dodano: 2011-08-14 13:40

DonVitteo napisał(a):
[quote:d2eb4a9b33="Nadine1986"]Mi zdecydowanie bardziej pasuje 30 września niż 8 października (spojrzałam do kalendarza a tu bęc!: wybory parlamentarne). Odyn_goth to ja Cię zaprowadzę a potem chcę piwo ok?

esh....a to cwana bestia [/quote:d2eb4a9b33]

Nie bestia tylko kobieta

Dodano: 2011-08-14 13:43

Nadine1986 napisał(a):
[quote:368c630be1="DonVitteo"][quote:368c630be1="Nadine1986"]Mi zdecydowanie bardziej pasuje 30 września niż 8 października (spojrzałam do kalendarza a tu bęc!: wybory parlamentarne). Odyn_goth to ja Cię zaprowadzę a potem chcę piwo ok?

esh....a to cwana bestia [/quote:368c630be1]

Nie bestia tylko kobieta [/quote:368c630be1]

Oczywiście :)

Dodano: 2011-08-14 14:15

Odyn_goth (Bicz)
Odyn_goth

Nadine1986 napisał(a):
Odyn_goth to ja Cię zaprowadzę a potem chcę piwo ok?

Nie "zaprowadzę", a "oprowadzę", bo o to mi chodziło. ^ ^ Będę musiał zatem odłożyć na początku miecha kasę na to, aby przypadkiem nie okazało się, że brakuje XD
Widzę, że zdania są dość podzielone. W wyborach sam wolałbym wziąć udział, zatem ostatni piątek września bardziej mi odpowiada. Jeśli nie ma możliwości przybycia w ten piątek, to przecież nie będzie jedyne takie spotkanie, prawda? Lepiej byłoby, gdyby jednak wszyscy mogli, ale nigdy nie da się dogodzić wszystkim jednocześnie..

Dodano: 2011-08-14 14:27

Odyn_goth napisał(a):
[quote:cb6baf6f42="Nadine1986"] Odyn_goth to ja Cię zaprowadzę a potem chcę piwo ok?

Nie "zaprowadzę", a "oprowadzę", bo o to mi chodziło. ^ ^ Będę musiał zatem odłożyć na początku miecha kasę na to, aby przypadkiem nie okazało się, że brakuje XD
Widzę, że zdania są dość podzielone. W wyborach sam wolałbym wziąć udział, zatem ostatni piątek września bardziej mi odpowiada. Jeśli nie ma możliwości przybycia w ten piątek, to przecież nie będzie jedyne takie spotkanie, prawda? Lepiej byłoby, gdyby jednak wszyscy mogli, ale nigdy nie da się dogodzić wszystkim jednocześnie.. [/quote:cb6baf6f42]

Słusznie prawisz :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło